В Україні коронавірус підхопили понад 30 залізничників

Читать на русском
В Україні станом на п'ятницю, 17 квітня, лабораторно підтверджено інфікування коронавірусом COVID-19 у 33 працівників залізниці.

В Україні станом на п'ятницю, 17 квітня, лабораторно підтверджено інфікування коронавірусом COVID-19 у 33 працівників залізниці.

Про це повідомляє прессдужба «Укрзалізниці».

Зазначено, що підприємство здійснює щоденний оперативний моніторинг захворювання залізничників на ГРВІ та випадків підтвердження в співробітників COVID-19.

«Укрзалізниця» закупила 10 тисяч експрес-тестів на COVID-19 і передає їх до відомчих лікарень, щоб перевірити своїх співробітників.

Зазначається, що всі відомчі лікарні отримують по 500 експрес-тестів, а також був сформований резерв в обсязі 6000 експрес-тестів.

Крім цього, «Укрзалізниця» вже закупила понад 277 тисяч захисних масок і респіраторів, понад 22 тисячі літри антисептика, а також одноразові рукавички, захисні окуляри, засоби для дезінфекції приміщень та потягів тощо.

Служби закупівель структурних підрозділів «Укрзалізниці» планують придбати ще понад 1,5 млн масок і 50 тисяч літрів антисептика.

Раніше у співробітника ДФС діагностували коронавірус.

Також в Одеській області коронавірус виявили в співробітників Пенсійного фонду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: