Тимчасового голову «Укрзалізниці» відсторонили від обов'язків

Читать на русском
Тимчасового голову Укрзалізниці Марчека Желько відсторонили від обов'язків. Рішення прийняла наглядова рада УЗ. Також рада рекомендуватиме Кабміну звільнити Желько з цієї посади.

Наглядова рада «Укрзалізниці» рекомендує Кабінету міністрів звільнити Марчека Желько з посади виконуючого обов'язки голови правління компанії.

Про це повідомила пресслужба УЗ у вівторок, 14 квітня. Згідно з повідомленням, члени наглядової ради очікують, що питання звільнення Желько буде розглянуто на найближчому засіданні уряду.

«Укрзалізниця» не планує підвищувати тарифи після карантину - КриклійМіністр інфраструктури України Владислав Криклій запевнив, що «Укрзалізниця» не планує підвищувати тарифи на проїзд у пасажирських поїздах.

На сьогоднішній день рада прийняла рішення про негайне відсторонення Желько від виконання повноважень члена правління, відповідального за людські ресурси.

У компанії також повідомили, що наглядова рада і правління будуть продовжувати приймати всі необхідні рішення для забезпечення операційної та фінансової стабільності і працездатності компанії.

Нагадаємо, Кабмін тимчасово поклав обов'язки голови правління «Укразалізниці» на Марчека Желько 5 лютого 2020 року. Він повинен був виконувати обов'язки керівника УЗ до обрання голови правління.

Перед цим Кабмін звільнив Євгена Кравцова з посади голови «Укрзалізниці».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: