Стало відомо, коли відновить роботу парламент Великої Британії

Читать на русском
У парламенті Великої Британії повідомили, що відновлення роботи станеться через тиждень. Переважно, режим роботи буде віддаленим.

Парламент Британії готовий відновити роботу в квітні, незважаючи на пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє BBC News.

У Британії різко зросла смертність від COVID-19За минулу добу від коронавірусу в Британії померли ще 854 людини, смертність різко зросла майже в два рази.

За словами офіційного представника лідера Палати громад Джейкоба Ріс-Могга, британський парламент відновить свою роботу 21 квітня. При цьому більша частина роботи буде проходити в віддаленому режимі.

«Парламент повернеться 21 квітня, щоб виконувати свої важливі конституційні функції, стежачи за роботою уряду, підтримуючи витрати і приймаючи закони. У цей безпрецедентний час технологічні рішення вже використовують у своїй роботі парламентські комітети, а на наступному тижні будуть представлені варіанти, які зможуть розглянути спікер парламенту, члени уряду та інші учасники засідань», - розповів він.

Як відомо, 25 березня британський парламент прийняв рішення про призупинення проведення засідань на чотири тижні через спалах коронавірусу і ризику інфікування британських політиків.

Сьогодні, 12 квітня, голова британського уряду Борис Джонсон був виписаний з лікарні, де він лікувався від коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: