Журналістів зобов'язали здавати тест на коронавірус перед брифінгами Трампа

Читать на русском
У США журналістів зобов'язали здавати тест на СOVID-19 перед брифінгами в Білому домі. Тестування на коронавірус вже двічі пройшов і сам президент Дональд Трамп.

Для участі в брифінгах в Білому домі представники ЗМІ будуть зобов'язані здати тест на наявність коронавірусної інфекції та знати його результат.

Про це повідомила пресслужба Адміністрації президента США.

США встановили світовий рекорд за кількістю смертей від коронавірусуУ Сполучених Штатах за останню добу від коронавірусної інфекції померли 1169 людей. Кількість жертв епідемії в країні майже досягла шести тисяч людей.

«Білий дім і Асоціація кореспондентів Білого дому анонсували, що всім, хто перебуватиме в кімнаті під час брифінгу, буде проведено експрес-тест на COVID-19, результати якого повинні бути отримані до початку брифінгу», – сказано в повідомленні.

Як уточнили в агентстві AP, журналісти в Білому домі вже здали тести на коронавірус 9 квітня. При цьому в одного з члена прескорпусу Білого дому були помічені симптоми коронавірусу. Однак тест показав негативний результат.

У Білому домі також розповіли, що президент США Дональд Трамп уже двічі здав тест на COVID-19. Результати Трампа були негативними, уточнили в пресслужбі.

Як відомо, на сьогоднішній день США лідирують за кількістю нових випадків зараження коронавірусом. Станом на 10 квітня їх вже більше 465 тисяч. Жертвами COVID-19 стали 16 684 особи.

Нагадаємо, наприкінці березня Трамп продовжив карантин у США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: