У Києві в осередках коронавірусу запровадили примусовий карантин

Читать на русском
Столичний мер також повідомив, що в Києві 11 і 12 квітня посилять контроль за дотриманням карантинних обмежень. Зокрема,  у парках і скверах збільшиться кількість правоохоронців.

У Києві запровадили обов'язковий карантин у тих місцях, де було виявлено масове зараження COVID-19.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко в п'ятницю, 10 квітня, передає пресслужба КМДА.

Він зазначив, що карантин запроваджують на підприємствах та в установах для того, щоб уберегти людей.

Наскільки медичні спеціальності популярні серед абітурієнтівПрохідний бал на магістратуру за спеціальністю Педіатрія у 2019 році був таким же як і на бакалаврат за спеціальністю Медсестринство і становив трохи більше 150.

«Комісія з надзвичайних ситуацій столиці схвалила рішення про запровадження примусового карантину в місцях, де виявлені вогнища захворювання: на підприємствах, в установах», – повідомив Кличко.

Столичний мер також повідомив, що в Києві 11 і 12 квітня посилять контроль за дотриманням карантинних обмежень. Зокрема, у парках і скверах збільшиться кількість правоохоронців.

«Для контролю за дотриманням обмежень цими вихідними правоохоронці нестимуть посилену службу, збільшать кількість нарядів поліції для патрулювання в парках, публічних місцях Києва», – заявив Кличко.

Мер столиці закликав громадян дотримуватися правил карантину і не виходити на вулицю без крайньої потреби.

Раніше повідомлялося, що в Києві сповільнилося виявлення коронавірусу. Позавчора в столиці викрили одразу 41 випадок зараження коронавірусною інфекцією, а напередодні – всього 13.

Також нагадаємо, в Житомирській області виявили три вогнища коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: