Зарплати антикорупціонерів: скільки в березні заробили глави НАБУ, НАЗК і ДБР

Читать на русском

«Слово і діло» продовжує стежити не тільки за тим, як політики і чиновники виконують свої обіцянки, але й скільки вони заробляють. Сьогодні пропонуємо подивитися, скільки в минулому місяці заробили глави антикорупційних органів в Україні.

Найвищі зарплати, як і раніше, в Національному антикорупційному бюро України. Більше за всіх заробив перший заступник директора НАБУ Гізо Углава – 256,2 тисячі гривень. Керівник відомства Артем Ситник заробив 224,5 тисячі гривень, його заступники Анатолій Новак і Тетяна Варварська – 174 і 162 тисячі відповідно.

Зарплата глави Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Новікова минулого місяця була 122,5 тисячі гривень. В його заступників – теж понад 100 тисяч.

У Державному бюро розслідувань, нагадаємо, відбулися кадрові перестановки. Тимчасово виконуюча обов'язки директора Ірина Венедіктова стала генеральним прокурором. За роботу в ДБР у березні вона отримала 43,9 тисячі гривень. В.о. директора Держбюро розслідувань зараз Олександр Соколов, він минулого місяця заробив 87,7 тисячі. Заступник директора Олександр Бабіков отримав 79,3 тисячі.

Нагадаємо, зарплати керівників антикорупційних органів за лютий можна подивитися на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: