На Прикарпатті за добу померли чотири пацієнти з коронавірусом

Читать на русском
Одна із померлих працювала кочегаром у військовій частині, що дислокується в Делятині - жінка стала першою жертвою коронавірусу в Збройних силах України.

В Івано-Франківській області за добу від коронавірусу померло чотири пацієнти.

Про це повідомив на брифінгу в середу, 8 квітня, головний санітарний лікар області Руслан Савчук.

За його словами, всі хворі перебували в реанімації, трьом діагноз COVID-19 поставили ще за життя.

Так, один летальний результат зафіксований у Рожнятинському районі, ще двоє людей померли в Центральній клінічній лікарні Івано-Франківська віком 73 та 71 рік, і ще один - у жителя Тисменицького району, якому було 58 років.

Виплата «карантинної тисячі»: як держава може допомогти пенсіонерамКарантин в Україні запровадили з 12 березня, і в уряді відразу ж пообіцяли матеріальну допомогу найбільш малозабезпеченій категорії українців – пенсіонерам.

Одна із померлих працювала кочегаром у військовій частині, що дислокується в Делятині - жінка стала першою жертвою коронавірусу в Збройних силах України. Перші симптоми у неї проявилися понад два тижні тому, 20 березня і були дуже схожі на звичайну застуду, і жінка протягом тижня лікувалася вдома. Пізніше вона викликала лікарів та її у важкому стані госпіталізували до районної лікарні Надвірної. Через кілька днів жінку перевели в реанімацію, і 6 квітня пацієнтка померла.

Крім того, помер 58-річний житель Тисменицького району, пацієнт обласної інфекційної лікарні - житель Клузова. Зараз у лікарні залишається його дружина.

У цілому, на Прикарпатті - 198 хворих на коронавірус, із них 13 осіб померли.

Також нагадаємо, в МОЗ роз'яснили процедуру поховання громадян, які померли від коронавірусу.

Нагадаємо, голова Мінфіну назвав розмір Фонду для боротьби з коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: