У Львові до громадського транспорту пускатимуть тільки за перепустками

Читать на русском
У Львові проїзд у громадському транспорті став доступний тільки співробітникам установ, які забезпечують життєдіяльність міста.

У Львові проїзд у громадському транспорті став доступний тільки співробітникам установ, які забезпечують життєдіяльність міста.

Про це в понеділок, 6 квітня, повідомляє пресслужба міськради.

«Відсьогодні весь громадський транспорт переходить на режим спецперевозок. Це означає, що в транспорті перевозитимуть тільки певні категорії громадян – це співробітники сфер, що забезпечують життєдіяльність міста. Зокрема, співробітники медичних установ, продуктових магазинів, банків, сфери комунального господарства та енергетики, співробітники соцслужб, правоохоронних органів та інших установ», - йдеться в повідомленні.

Згідно з рішенням міської комісії з надзвичайних ситуацій, водій і пасажири мають знаходитись в салоні транспорту в масках, а перевозити можна тільки сидячих пасажирів.

Відзначається, що керівники установ мають видати співробітникам посвідчення або довідки, які свідчать про те, що вони є працівникам відповідних структур. Довідку має підписати керівник підприємства і поставити мокру печатку.

Раніше у Львівській області зафіксували 11 нових випадків коронавірусу.

Також нагадаємо, коронавірусом заразилися медики у Львові.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: