Жителя Сум оштрафували на 17 тисяч за порушення карантину

Читать на русском
Зарічний районний суд міста Суми ухвалив рішення оштрафувати місцевого жителя на 17 тисяч гривень за порушення правил карантину.

Зарічний районний суд міста Суми ухвалив рішення оштрафувати місцевого жителя на 17 тисяч гривень за порушення правил карантину.

Про це передає Судова влада в середу, 1 квітня.

Чоловік 30 березня зайшов в магазин без медичної або респіраторної маски, чим порушив п.2 рішення виконавчого комітету Сумської міської ради №172 від 27.03.2020, повідомляє портал.

«1 квітня 2020 року чоловіка, який перебував у приміщенні продуктового магазину без маски, Зарічний районний суд міста Суми притягнув до адміністративної відповідальності за порушення правил карантину та наклав на нього штраф в розмірі 17 тисяч гривень», - сказано в публікації.

Чоловіка також зобов'язали сплатити судові витрати в розмірі 420,2 грн. Постанова суду поки не набула чинності і може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом 10 днів.

Нагадаємо, раніше в Києві жінка порушила правила карантину, її оштрафували на 17 тисяч.

Також в анексованому Криму порушили кримінальну справу стосовно хворого коронавірусом, який не дотримувався заходів самоізоляції і заразив медика.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: