Зведення штабу ООС: 13 обстрілів, є поранені

Читать на русском
На Донбасі в середу, 1 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі в середу, 1 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого двоє військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Бойовики двічі здійснювали обстріли із заборонених мінськими домовленостями озброєнь. Також вони застосовували міномети калібрів 120 мм і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Об'єднані сили відповідали прицільним вогнем.

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 квітняСитуація на сході країни станом на 1 квітня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Високу активність противник виявив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме поблизу Павлопіля, в районі Песків, на околицях Мар'їнки, біля Новомихайлівки біля Миколаївки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ були зафіксовані обстріли на околиці Новотошківського і неподалік від Хутора Вільний і Новоалександровки.

«Сьогодні, 1 квітня, в результаті ворожих обстрілів отримали поранення двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил. Евакуаційною технікою постраждалих воїнів оперативно доставили до військово-медичного закладу і надали належну медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики використовують пандемію для ескалації конфлікту на Донбасі.

Також відзначимо, на Донбасі підірвався український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: