У Києві на коронавірус перевірятимуть пацієнтів з пневмонією

Читать на русском
У Києві на коронавірус перевірятимуть всіх пацієнтів із запаленням легень. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу.

У Києві на коронавірус перевірятимуть всіх пацієнтів із запаленням легень. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу.

За його словами у столиці вже протестовано 1900 людей на наявність коронавірусної інфекції.

Принц Чарльз та дружина прем’єра Іспанії: хто з політиків захворів на коронавірусCOVID-19 вражає політиків та можновладців першого ешелону по всій планеті. На лікуванні чи в самоізоляції вже опинилися Борис Джонсон, Ангела Меркель, князь Монако.

«Експрес-тестами в столиці протестовано 1900 людей. Лабораторно оброблено 813 зразків, ще на дослідженні в Київському лабораторному центрі МОЗ 218 зразків. Ми розпочали тестування всіх пацієнтів з діагнозом запалення легень. Бо в багатьох ускладненням перенесення захворювань є саме враження легень», - заявив Кличко.

Як відомо, у Києві підтвердили 107 випадків захворювання COVID-19.

Нагадаємо, станом на ранок 31 березня в Україні офіційно підтверджені 549 випадків захворювання коронавірусом. За останню добу виявили 69 нових випадків захворювання.

Також повідомлялося, що головним ситуаційним центром України створено електронну карту поширення коронавірусу в Україні і світі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: