На Буковині виявили 15 нових випадків коронавірусу, одна людина померла

Читать на русском

У Чернівецькій області станом на 30 березня підтверджено 15 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією, одна людина померла.

Про це заявив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук у Facebook.

«Також у понеділок офіційно підтверджено ще 15 випадків зараження коронавірусом. У тому числі інфіковано двох дітей – віком 1 та 3 роки. Вони почуваються добре та лікуються амбулаторно», - йдеться у повідомленні.

Загальна чисельність хворих на Буковині від першого встановленого випадку складає 90 осіб.

Географія поширення нових випадків:

Глибока – 4 Луковиця Глибоцького району – 2 Чернівці – 1 Колінківці Хотинського району – 2 Хотин – 1 Малинці Хотинського району – 1 Вашківці Вижницького району – 1 Іспас Вижницького району – 1 Заставна – 1 Товтри Заставнівського району – 1

Загалом Чернівецький обласний лабораторний центр 30 березня проаналізував 39 зразків.

У Чернівцях 30 березня помер літній чоловік, інфікований коронавірусом. Він звернувся до лікарів чотири дні тому із пневмонією у важкій формі. До того перебував удома та намагався самотужки впоратися з хворобою. На жаль, врятувати його не вдалося.

Нагадаємо, раніше в МОЗ повідомили, що станом на вечір в Україні вже підтвердили 548 випадків коронавірусу. Також наголошується, що одужали вісім осіб.

Коронавірус у Києві підтвердили у 102 осіб.

На ранок 30 березня у світі було зареєстровано 722 289 випадків зараження коронавірусом. Такі дані центру Джона Хопкінса, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків у країнах і світі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: