Трамп підписав закон про стимулюючі економіку заходи

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп підписав закон про стимулюючі економіку заходи на суму в розмірі 2 трлн доларів в умовах поширення нового коронавірусу.

Президент США Дональд Трамп підписав закон про стимулюючі економіку заходи на суму в розмірі 2 трлн доларів в умовах поширення нового коронавірусу.

Про це повідомляє американське видання The Wall Street Journal.

Раніше законопроект вже затвердили сенат і палата представників конгресу США.

Перед голосуванням спікер палати представників Ненсі Пелосі відзначила, що Сполучені Штати зіткнулися з надзвичайною ситуацією в галузі економіки та охорони здоров'я, що має історичні масштаби, а також заявила, що всі законодавці «повинні зробити більше».

Це наймасштабніший пакет допомоги від уряду в американській історії. Передбачається, що кожен дорослий житель США отримає одноразову допомогу в розмірі $ 1200. Крім того, невеликі компанії зможуть розраховувати на дотації, що дозволяють забезпечити виплату заробітної плати.

Число безробітних в США після спалаху епідемії коронавируса перевершило всі прогнози і склало, за даними на 23 березня, 3,3 млн людей.

За останніми даними, в Штатах зареєстровано понад 100 тис. випадків зараження новим коронавірусом. За цим показником країна посідає перше місце. Президент США Дональд Трамп заявив, що причиною лідерства стало проведення масового тестування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: