На Львівщині зафіксовано третій випадок коронавірусу

Читать на русском
Третій випадок захворювання на коронавірусну інфекцію зафіксували у Львівській області. На Львівщині з підозрою на коронавірус є 113 осіб.

Третій випадок захворювання на коронавірусну інфекцію зафіксували у Львівській області.

Про це повідомляє у пресслужба ЛОДА.

«У період з 17:00 години по 22:30 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 1 особа. Пацієнт з міста Львова. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні — 53 особи На самоізоляції знаходяться 58 осіб. За увесь час виписано — 38 пацієнтів. Стан усіх хворих -середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до важкого», - повідомили у ЛОДА.

За результатами тестів у 6 осіб — грип. За увесь час в сумі у 36 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 113 осіб. У трьох пацієнтів — позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

Нагадаємо, станом 26 березня в Україні підтверджено 196 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 5 летальних.

Станом на четвер, 26 березня, у Києві знову зросла кількість громадян, котрі захворіли на коронавірус. Число інфікованих збільшилось до 47 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: