Коронавірус виявили в начальника поліції Києва Крищенка

Читать на русском
У заступника голови Нацполіціі, начальника поліції Києва Андрія Крищенка підтвердилося зараження коронавірусною інфекцією.

Заступник голови Національної поліції України, начальник поліції Києва Андрій Крищенко заразився коронавірусом. Коло осіб, які з ним контактували, вже встановлено.

Про це повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю, 27 березня.

«Діагноз Covid-19 сьогодні встановлено заступнику голови Національної поліції України - начальнику поліції Києва Андрію Крищенку. Його стан здоров'я задовільний. Він продовжує виконувати свої обов'язки дистанційно», – написав Геращенко.

Коронавірус у Києві підтвердили в 55 людей − Кличко (доповнено)Кількість заражених коронавірусною інфекцією у Києві зросла до 55 осіб. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, поліцейські вже встановили осіб, які контактували з Крищенком протягом інкубаційного періоду.

«Усі вони проінформовані про потенційний ризик захворювання і перебувають на самоізоляції. Приміщення столичного главку належно продезінфіковані», – сказано в повідомленні.

Геращенко також уточнив, що Крищенко та члени його сім'ї протягом останнього місяця за кордоном не були.

Нагадаємо, станом на ранок 27 березня в Україні підтвердили 218 випадків COVID-19. За весь час було зафіксовано п'ять смертей. Четверо людей одужали.

Сьогодні також стало відомо, що коронавірусною інфекцією заразився прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: