Поліція затримала ексочільника МЗС України за підозрою у вбивстві

Читать на русском
Поліція в середу, 25 березня, затримала колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару за підозрою в умисному вбивстві ексдиректора каналу Інтер Сергія Старицького.

Поліція в середу, 25 березня, затримала колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару за підозрою в умисному вбивстві ексдиректора каналу «Інтер» Сергія Старицького.

Про це повідомив член колегії МВС Антон Геращенко у Facebook.

Найрезонансніші випадки самогубств українських чиновниківВ Україні за січень-березень 2015 року вкоротили собі віку відразу шість колишніх високопоставлених чиновників.

За його словами, зараз Кожару мають доставити до суду для обрання запобіжного заходу.

«Нагадаю, що у ніч на 22 лютого у будинку Леоніда Кожари було виявлено труп громадянина Старицького з вогнепальним пораненням, здійсненим із нагородної зброї власника будинку. Кожара і його дружина стверджували, що Сергій Старицький покінчив життя самогубством. Слідчі і прокурори перевірили обставини загибелі колишнього директора телеканалу Інтер і прийшли до висновку, що він не міг сам себе застрелити», — заявив Геращенко.

Раніше повідомлялося, що в будинку, який належить екс-міністру закордонних справ Леоніду Кожарі в селі Чайки під Києвом, сталося самогубство.

Поліція Київщини почала розслідування можливого самогубства чоловіка, яке сталося в селищі Чайки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: