Зведення ООС: вісім обстрілів, є поранені

Читать на русском
На Донбасі за минулу добу, 20 березня, в результаті обстрілів поранено трьох українських військових.

З початку доби, 20 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook ввечері 20 березня.

За даними штабу, бойовики обстріляли українські позиції гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а також мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Вся це зброя заборонена мінськими домовленостями.

У зоні ООС поки не зробили жодного тесту на Covid-19Узоні операції Об’єднаних сил не зробили жодного тесту для виявлення нового коронавірусу Covid-19 через відсутність тестів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики відкривали вогонь неподалік Мар'їнки, поруч з Новотроїцьким і неподалік Широкіно.

Також штаб ООС зафіксував обстріли поблизу Кримського, неподалік Луганського, в районі населеного пункту Хутір Вольний, поблизу Новгородського і поруч з Новотошківським.

З початку доби, 20 березня, троє воїнів ООС отримали поранення. Втрат немає.

Нагадаємо, 19 березня в результаті обстрілів бойовиків один український військовий загинув і ще один отримав поранення. За добу сепаратисти 15 разів порушили режим припинення вогню.

Також були озвучені втрати на Донбасі з початку року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: