Вселенський патріарх наказав церквам припинити служби до кінця березня через коронавірус

Читать на русском
Вселенський патріарх Варфоломій наказав церквам припинити проводити служби і обряди до кінця березня задля боротьби з поширенням коронавірусу.

Вселенський патріарх Варфоломій наказав церквам припинити проводити служби і обряди до кінця березня задля боротьби з поширенням коронавірусу.

«Ми заявляємо про свою церковну резолюцію та мандат на припинення до кінця березня всіх богослужінь, подій та обрядів, за винятком приватних молитов у церквах, які залишаться відкритими. Вселенський патріархат стежить за ситуацією з невідкладним почуттям відповідальності по відношенню до своїх прихожан і усіх людей», - пише Reuters.

Зеленський розвінчав фейки щодо коронавірусуПрезидент України Володимир Зеленський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні, а також розвінчав основні фейки про вірус, котрі швидко поширюються в мережі Інтернет.

Раніше стало відомо, що Центр громадського здоров'я МОЗ з початку року отримав 260 повідомлень про підозру на коронавірус Covid-19, 16 з них дали позитивний результат.

Нагадаємо, станом на четвер, 19 березня, у світі зареєстровано 218 777 випадків зараження Covid-19, 8 810 смертей і 84 113 осіб, які подолали хворобу.

В Україні на 18 березня офіційно зареєстровано 16 позитивних результатів на Covid-19.

У країні запроваджено карантин до 3 квітня. У містах закрили всі заклади, крім маркетів і аптек.

Кордон для іноземців закрито, міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинено.

«Слово і Діло» вирішило нагадати, які симптоми коронавірусу і як від нього вберегтися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: