У Кропивницькому чоловік відкрив стрілянину по поліцейських

Читать на русском
Стрільцем виявився 24-річний житель Черкаської області. Під час огляду в нього було вилучено пневматичний пістолет.

Нетверезий чоловік відкрив стрілянину по автомобілю патрульних поліцейських у Кропивницькому. Інцидент стався близько опівночі 23 лютого.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

За інформацією відомства, невідомий, побачивши службовий автомобіль поліцейських, відкрив по ньому вогонь, після чого втік. Його затримали біля одного із розважальних закладів через декілька годин.

«Інспектори Управління патрульної поліції (УПП) у Кіровоградській області під час патрулювання на одній із вулиць Кропивницького побачили на проїжджій частині чоловіка. Поліцейські наблизилися до нього, але чоловік раптово здійснив декілька пострілів в їхній автомобіль і почав тікати. Вже за декілька годин оперативники внутрішньої безпеки НПУ спільно з співробітниками УВП затримали стрільця біля одного з розважальних закладів міста», – розповіли правоохоронці.

Стрільцем виявився 24-річний житель Черкаської області. Під час огляду в нього було вилучено пневматичний пістолет. Правоохоронці зазначили, що чоловік був у нетверезому стані.

За даним фактом фігуранту повідомили про підозру за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Стрілку загрожує від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Раніше в Харкові поліцейський відкрив стрілянину по авто, є поранений.

Також нагадаємо, в торговельному центрі Львова сталася стрілянина.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: