В Україні можуть обмежити роботу кафе та ресторанів

Читать на русском
Голова МОЗ Ілья Ємець запропонував взяти приклад інших країн і обмежити роботу закладів громадського харчування через загрозу коронавірусу.

Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець запропонував обмежити роботу закладів громадського харчування в Україні через загрозу поширення коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я в Telegram-каналі. Як зазначив Ємець, такі заходи можуть виявитися дієвими в боротьбі з COVID-19.

На Житомирщині поховали першу жертву коронавірусуЖертву вірусу поховали на центральному кладовищі в Радомишлі згідно з вимогами і рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я.

«Досвід зарубіжних країн показує, що закриття закладів громадського харчування - дієва міра в боротьбі з коронавірусом. Вважаю, що нам треба діяти на випередження, чітко і рішуче», - заявив він під час обговорення законопроекту «Про протидію коронавірусу».

Нагадаємо, в Україні продовжує діяти обмеження на проведення масових заходів і тритижневий карантин.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна залишається країною, в якій ситуація з коронавірусом розвивається за помірним сценарієм.

Сьогодні стало відомо, що в двох готелях на курорті Шарм-ель-Шейх в Єгипті українських туристів закрили на карантин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: