Мінфін перевів співробітників на дистанційну роботу через коронавірус

Читать на русском
Міністерство фінансів переводить частину своїх співробітників на дистанційну роботу для профілактики поширення коронавірусу.

Міністерство фінансів переводить частину своїх співробітників на дистанційну роботу для профілактики поширення коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Мінфіну в суботу, 14 березня.

Працівники відомства будуть працювати з дому вже з понеділка, 16 березня. В першу чергу, йдеться про людей, у яких є діти. Технічні можливості для дистанційного режиму роботи вже забезпечені.

Міністерство також скасував всі закордонні відрядження, а офіційні зустрічі будуть проводитися в режимі конференц-дзвінків.

Проте, Мінфін працює в штатному режимі і продовжує виконувати всі свої функції. Керівний склад Мінфіну присутній на своїх робочих місцях.

Нагадаємо, в Україні зафіксована перша смерть від китайського вірусу - померла мешканка Радомишля Житомирської області, у якій раніше діагностували коронавірус.

Також 13 березня в Італії померла громадянка України Раїса Малишева. Вона була госпіталізована з підозрою на коронавірус 8 березня. Лише 12 березня діагноз офіційно підтвердили. Жінка перебувала у важкому стані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: