Зведення ООС: шість обстрілів, є поранений

Читать на русском
Бойовики за минулу добу, 13 березня, а також з початку нинішньої доби дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Бойовики за минулу добу, 13 березня, а також з початку нинішньої доби дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Обстріляна одна з ділянок розведення сил, один військовослужбовець отримав поранення, повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил в ранковому зведенні в суботу, 14 березня.

Так, ворог застосовував заборонені Мінськими угодами міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Обстріли по позиціях ВСУ фіксувалися в районі населених пунктів Лебединське (два рази), Славне, Новомихайлівка, Орехово і Кримське.

«Крім цього, противник здійснив обстріл з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї ділянки розведення №3 Богданівка-Петровське. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, дотримуючись режиму тиші», - відзначили в штабі.

З початку нинішньої доби противник три рази обстріляв позиції ЗСУ біля Березового, Шуми і Новолуганського. Сепаратисти застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. ЗСУ не зазнали втрат.

Нагадаємо, на Донбасі з початку поточної доби, 13 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування РФ два рази порушили режим припинення вогню.

Раніше в ООН назвали число загиблих цивільних на Донбасі з початку війни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: