Коронавірус підозрюють у жителя Львівської області

Читать на русском
У Львівській області підозрюють коронавірус у чоловіка, який приїхав з Італії. Чоловік звернувся до лікарів із симптомами ГРВІ.

У місті Кам'янка-Бузька Львівської області підозрюють коронавірус у чоловіка, який приїхав з Італії.

Про це повідомила пресслужба Кам'янсько-Бузької міськради в п'ятницю, 13 березня. Як сказано в повідомленні, житель Львівської області звернувся до лікарів з симптомами ГРВІ.

Коронавірус в Україні: у Радомишлі зупиняють транспорт і встановлять блокпостиУ Радомишлі Житомирської області, де виявили випадок зараження коронавірусом, встановлять блокпости для контролю в'їзду та виїзду громадян із температурою.

«В ході обстеження встановлено, що хворий прибув з Італії. З огляду на надзвичайну епідеміологічну ситуацію в світі, викликану COVID-19, хворого госпіталізували спеціалізованим медичним транспортом до міста Львова для обстеження і встановлення діагнозу», - йдеться в повідомленні.

Для зменшення ризику можливого поширення коронавірусу Кам'янсько-Бузька РДА розпорядилася закрити ринки в в місті Кам'янка-Бузька та селищах Добротвір і Новий Яричів.

Нагадаємо, на сьогоднішній день в Україні підтвердили три випадки захворювання на коронавірус - у жінки з Житомирської області та у двох чоловіків з Чернівців.

Також повідомлялося, що в Кременчуці з підозрою на коронавірус госпіталізували студента.

Кабмін впровадив карантин в Україні через коронавірус.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: