В Україні оголошено штормове попередження

Читать на русском
В Україні на четвер, 12 березня, оголошено штормове попередження у західних, східних і Вінницькій областях.

У четвер, 12 березня, в деяких регіонах України погіршиться погода. Синоптики прогнозують сильний вітер.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Укргідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, сьогодні вранці і вдень в західних, східних і Вінницькій областях очікуються пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.

Синоптики оголосили сніголавинну небезпеку в 2 областяхПогода в Україні 10 березня погіршилась, оголошена значна сніголавинна небезпека. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Крім того, в Карпатах пориви вітру сьогодні будуть досягати 25-30 м/сек. У зв'язку з ускладненням погодних умов синоптики оголосили перший рівень небезпеки.

У ГСЧС також повідомляли, що в Карпатах 12 березня можуть зійти лавини. Зокрема, за даними синоптиків, в горах Закарпатської та Івано-Франківської областей очікується значна небезпека сходу лавин в зв'язку з хуртовинами і відлигами. Синоптики оголосили 3 рівень сніголавинної небезпеки.

У прогнозі Укргідрометцентру також значиться, що в кінці тижня в Україну прийде похолодання. У суботу, 14 березня, дощі пройдуть майже у всіх областях. А 15 березня прийдуть нічні морози, в східних областях навіть прогнозують мокрий сніг.

Нагадаємо, весна в Києві побила вже сім погодних рекордів.

Також метеорологи розповіли, яку погоду чекати в березні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: