Призначили нового представника Кабміну в Раді

Читать на русском
Уряд під час сьогоднішнього засідання призначив свого нового представника у Верховній раді.

Уряд під час сьогоднішнього засідання призначив своїм новим представником у Верховній раді народного депутата Василя Мокана.

Про це він написав у Facebook.

«Офіційно підтверджую, що сьогодні під час засідання Уряду мене було призначено постійним представником Кабінету міністрів України у Верховній раді України», – йдеться у дописі.

Також Мокан назвав свої першочергові завдання на новій посаді, серед яких посилення співпраці й комунікації з парламентом, широке інформування ЗМІ та громадськості про плани й рішення Кабміну, організація зустрічей прем’єр-міністра та міністрів із фракціями/групами та комітетами ВРУ.

Як повідомлялося, представник Кабміну у Верховній раді Олена Шуляк, яка обіймала цю посаду майже чотири місяці, подала у відставку.

Нагадаємо, у середу, 4 березня, Рада відправила у відставку Кабмін Олексія Гончарука. Новим прем'єр-міністром став Денис Шмигаль.

«Слово і Діло» пропонує подивитися, які нові обличчя з'явилися в уряді, хто з міністрів Гончарука зберіг свої посади, а які міністерські крісла поки залишаються вакантними.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: