Міністр спорту Італії закликав призупинити чемпіонат з футболу

Читать на русском
Міністр спорту Італії закликав призупинити італійський футбольний чемпіонат через небезпеку зараження коронавірусом гравців.

Міністр спорту Італії Вінченцо Спадафора закликав призупинити проведення чемпіонату країни з футболу Серії А в зв'язку зі спалахами коронавірусу в країні.

Про це повідомляє Football Italia. За словами Вінченцо Спадафора, президент Італійської федерації футболу Габріеле Гравина повинен взяти на себе відповідальність і припинити змагання до першого випадку інфікування гравця Серії А.

В Італії кількість жертв коронавірусу досягла 148В Італії кількість смертей через коронавірус нового типу зросла до 148, інфіковані 3286 людей.

«Я поділяю думку Даміано Томмазі, президента Італійської асоціації гравців, і приєднуюся до його заклику припинити футбольну лігу. Я думаю, що президент Італійської федерації футболу (FIGC) Габріеле Гравина зобов'язаний ще раз подумати, не чекаючи першого випадку зараження гравця в чемпіонаті Італії, перш ніж взяти на себе цю дуже серйозну відповідальність», - повідомив Спадафора.

Відзначимо, 9 березня в італійській Серії А має відбутися гра «Сассуоло» - «Брешія».

Нагадаємо, 4 березня уряд Італії прийняв рішення про проведення всіх поєдинків чемпіонату Італії з футболу при порожніх трибунах як мінімум до 3 квітня. При цьому Серію А тоді відмовилися переносити.

Сьогодні стало відомо, що в Італії через коронавірус ввели карантин в Ломбардії і ще 11 провінціях на півночі країни.

Італія також закриває школи та університети через коронавірус.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: