Італія закриває Ломбардію та ще 11 провінцій на карантин

Читать на русском
Уряд Італії вирішив запровадити суворі обмеження і закрити на карантин весь автономний регіон Ломбардія та ще 11 провінцій у зв'язку з поширенням нового коронавірусу.

Уряд Італії вирішив запровадити суворі обмеження і закрити на карантин весь автономний регіон Ломбардія та ще 11 провінцій у зв'язку з поширенням нового коронавірусу.

Про це повідомляє La Respublica.

Це 11 провінцій, що розташовані на півночі країни: Венеція, Модена, Парма, П'яченца, Реджо-Емілія, Ріміні, Пезаро і Урбіно, Падуя, Тревізо, Асті, Алессандрія.

Також обмеження поширюються на всі 12 провінцій регіону Ломбардія. Зараз в цій частині Італії дороги перекриті - в'їзд і виїзд дозволяється в разі крайньої потреби. Триватиме карантин мінімум до 3 квітня.

Не працюватимуть в цих провінціях будуть школи, музеї, театри і кінотеатри, культурні центри, спортивні зали та гірськолижні курорти. Не можна тут влаштовувати будь-які масові заходи. Що ж стосується торгових центрів, то вони тепер зможуть працювати з понеділка до п'ятниці.

Італійцям також радять негайно звертатися до лікаря у разі респіраторної інфекції або підвищення температури понад 37,5 градусів. Якщо пацієнт знаходиться на карантині будинку, то йому заборонено виходити на вулицю і контактувати з іншими людьми.

У ресторанах і барах відвідувачам дозволено перебувати на відстані не більше одного метра один від одного. Крім цього, лікарям і медсестрам на цей час заборонено йти у відпустку.

Нагадаємо, ВООЗ направить своїх експертів в Україну через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: