Бойовики обстріляли ділянку розведення біля Петрівського – ОБСЄ

Читать на русском
Бойовики на Донбассі знову порушили режим припинення вогню на ділянці розведення сил в районі Петрівського.

Бойовики на Донбассі знову порушили режим припинення вогню на ділянці розведення сил в районі Петрівського.

Як повідомляє пресслужба ООС у Facebook, відповідні факти зафіксували спостерігачі ОБСЄ.

За даними звіту СММ ОБСЄ від 4 березня, вночі та вранці 1 березня в Петрівському було зафіксовано розриви двох снарядів та 8 дульних спалахів в межах ділянки розведення сил. Обстріли було здійснено проросійськими бойовиками.

«Цей випадок не є винятком. У безпосередній близькості до району розведення сил та засобів неодноразово порушувався режим припинення вогню у східній частині ділянки розведення, у південно-східному куті ділянки в районі висоти 202,9, а також з боку населеного пункту Вікторівка», - зазначили в штабі ООС.

Крім того, вчора російсько-окупаційні сили зі стрілецької зброї здійснили обстріл ділянки розведення в районі Петрівського у присутності патруля СММ ОБСЄ. Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

«Зазначені дії ще раз підтверджують небажання збройних формувань російської федерації зупинити збройний конфлікт», - наголосили в штабі.

Раніше повідомлялося, що незаконні збройні формування Російської Федерації порушують домовленості з розміщення військової техніки на Донбасі.

Так спостерігачі ОБСЄ помітили на Донбасі танки, гармати і гаубиці бойовиків, які розташовані поза визначеними місцями зберігання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: