Погода в Україні: рятувальники оголосили штормове попередження

Читать на русском
У середу, 4 березня в Україну прийде похолодання і дощі. Нова хвиля негоди почнеться із Заходу.

У середу, 4 березня в Україну прийде похолодання і дощі. Нова хвиля негоди почнеться із Заходу.

Згідно з даними УкрГідрометцентру, 4 березня на Закарпатті та в Карпатах значний дощ, в горах з мокрим снігом (І рiвень небезпечності, жовтий).

Метеорологи розповіли, яку погоду чекати в березніМетеорологи проаналізували середні показники температури теплих зим і зробили прогноз, яким буде перший місяць весни в Україні в 2020 році.

Також за інформацією Наталки Діденко, 4 березня Україна буде чи не найбільш теплою країною в Європі. Очікується +12 +18 градусів, а на Півдні та місцями в Центрі може бути і до +20 градусів.

У Києві в першу половину дня 4 березня по місту області туман, видимість 200-500 м. У МВС закликали водіїв та пішоходів бути максимально уважними на дорозі.

У пресслужбі «Укравтодору» повідомили, що станом на 6 ранку дощі в Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях, на решті території без опадів. Середня температура повітря +4 +5. Покриття на дорогах державного значення сухе, в областях з опадами мокре. На перевальних ділянках доріг дощі.

Нагадаємо, сьогодні потепліє до +17, але у Волинській, Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях дощі. На півночі та в центрі країни мінлива хмарність, вдень +14+17, а вночі +3+6. У східних областях вдень +12+16, а вночі +2+5. Також на півдні країни суттєво потепліє, до +17, а вночі +6+8.

Додамо, синоптики прогнозували, що до четверга в Україні буде тепло, а в п'ятницю похолодає.

У неділю, 8 березня, дощі очікуються в більшості областей України.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди на березень 2020 року. Середня місячна температура повітря в березні складе від -3 до +2 градусів, на Закарпатті та півдні країни місцями 3-6 градусів тепла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: