Від коронавірусу в США померло шестеро осіб

Читать на русском
У США в штаті Вашингтон станом на 3 березня зафіксовано вже шість випадків смерті від китайського коронавірусу COVID-19.

У США в штаті Вашингтон станом на 3 березня зафіксовано вже шість випадків смерті від китайського коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє Washington Post.

Станом на ранок 2 березня було відомо про двох загиблих від коронавірусу COVID-19. Протягом доби ще чотири людини в штаті Вашингтон померли від захворювання.

У штаті Вашингтон на даний час налічується в цілому 18 випадків: 14 в окрузі Кінг і ще чотири в окрузі Снохомиш.

Державний санітарний лікар Кеті Лофі, сказала, що чиновники не виявили випадків зараження за межами цих двох округів, «але, з огляду на переміщення людей по штату, можливо, що вірус поширюється і в інших округах».

Доктор охорони здоров'я Джефф Дучін з Сіетла і округу Кінг сказав, що вісім випадків захворювання в окрузі, включаючи чотири випадки смерті, були пов'язані з будинком для літніх людей в Кіркленді.

Нагадаємо, згідно з останніми даними з 31 провінції Китаю, був зафіксований 80 151 підтверджений випадок зараження, з лікарень виписано лише 47 204 особи. За добу було зареєстровано 31 загиблий від вірусу, 125 тих, що заразилися і 2742 видужали.

Також відзначимо, коронавірус поширився на 64 країн поза Китаєм.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: