Затриманим під час штурму міськради в Жмеринці оголосили підозри

Читать на русском
Національна поліція оголосила про підозру 19  особам, які у середу, 27 лютого, вчинили протиправні дії в приміщенні Жмеринської міської ради, застосувавши фізичну силу до поліцейських та депутатів.

Національна поліція оголосила про підозру 19 особам, які у середу, 27 лютого, вчинили протиправні дії в приміщенні Жмеринської міської ради, застосувавши фізичну силу до поліцейських та депутатів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Зокрема підозру було оголошено у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство). За таке правопорушення передбачено покарання – до семи років позбавлення волі.

«Затримані знаходяться в ізоляторах тимчасового тримання. Слідчі готують клопотання до суду про обрання правопорушникам запобіжного заходу – тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час затримання правопорушників постраждали працівники поліції. Станом на ранок, 28 лютого, до лікарні звернулись 10 поліцейських, 4 з них – госпіталізовані.

Нагадаємо, 27 лютого у Жмеринці поліцейські затримали правопорушників, які вчинили протиправні дії у Жмеринській міській раді, серед них двоє лідерів громадських об’єднань «Едельвейс» та «Національні дружини».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: