Порошенко відреагував на примусовий привід на допит

Читать на русском
Колишній президент і нардеп від Євросолідарності Петро Порошенко пообіцяв самостійно з'явитися на допит до ДБР завтра, 28 лютого.

Колишній президент і нардеп від Євросолідарності Петро Порошенко пообіцяв самостійно з'явитися на допит до ДБР завтра, 28 лютого.

Про це він заявив у відеозверненні в Facebook.

Президентська справа: відповідальність депутата ПорошенкаВиклики п'ятого президента Петра Порошенка на допити до ДБР стали в останні кілька місяців регулярно повторюваним мотивом новинних стрічок.

«Підкреслюю - завтра я прийду на допит сам, незважаючи на те, що ці переслідування - політично мотивовані. Майже рік, як проти мене фабрикують десятки справ. Всі ці титанічні зусилля завершилися великим «пшиком». Нічого не знайшли, і впевнений - не знайдуть. Інакше і бути не може. І як президент, і як громадянин я завжди дотримувався і дотримуюся законів», - сказав Порошенко в відеозверненні.

Нагадаємо, минулого тижня суд дозволив примусовий привід Порошенка до ДБР. Його захист це рішення оскаржив, але суд клопотання не задовольнив.

В останній раз Порошенко був на допиті у ДБР 24 січня. Після цього він вже проігнорував три повістки. У цілому експрезидент не з'являвся за викликом слідчих більше 30 разів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: