Директор МВФ назвала кандидатуру на посаду свого заступника

Читать на русском
Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крісталіна Георгієва запропонувала призначити Антуанетт Саєх заступником директора.

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крісталіна Георгієва запропонувала призначити Антуанетт Саєх заступником директора з 16 березня 2020 року.

Як сказано на сайті МВФ, кандидатура Саєх повинна бути затверджена Виконавчою радою директорів.

МВФ допустив найгірший сценарій через коронавірусДиректор-розпорядник МВФ Крісталіна Георгієва заявила про два варіанти розвитку світової економіки на тлі епідемії коронавіруса в Китаї.

За словами Крісталіни Георгієвої Саєх володіє «рідкісним поєднанням лідерських якостей керівника організації, глибоких аналітичних здібностей і непохитної прихильності принципам справедливості».

Антуанетт Саєх - громадянка Ліберії. У період з січня 2006 року по червень 2008 року вона обіймала посаду міністра фінансів країни. До цього Саєх 17 років працювала на різних посадах в організаціях групи Світового банку.

Нагадаємо, Крісталіна Георгієва очолила Міжнародний валютний фонд у вересні 2019 року. Термін перебування на посаді - 5 років. До цього вона обіймала посаду виконавчого директора Світового банку, а також була членом Єврокомісії.

Раніше МВФ очолювала Крістін Лагард, яка пішла у відставку 12 вересня.

Як відомо, МВФ допустив найгірший сценарій через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: