У Південній Кореї коронавірусом заразився військовий зі США

Читать на русском
У Південній Кореї підтвердився коронавірус у 23-річного американського солдата. Зараз він ізольований. На військовій базі США запровадили додаткові заходи безпеки.

Вперше випадок інфікування коронавірусом зафіксували серед американських військових.

Про це повідомляє CNN. За інформацією видання, у Південній Кореї в 23-річного військовослужбовця зі США підтвердився коронавірус COVID-19. Солдата відвезли на військову базу США Кемп Хамфіс, яка розташована неподалік міста Пхентек. Там розміщується штаб-квартира Збройних сил США в Кореї.

МОЗ опублікувало рекомендації для захисту від коронавірусу – відеоТак, у відомстві українцям радять уникати контактів із людьми з ознаками високої температури і кашлем.

Зараз військовий ізольований, за його станом постійно стежать лікарі. Як наголошується в повідомленні, це перший випадок інфікування китайським вірусом серед військовослужбовців Штатів.

У зв'язку з цим випадком на американській військовій базі закрили всі кінотеатри і бари, а також обмежили пересування солдатів.

Нагадаємо, на сьогоднішній день у США виявили коронавірус у 57 людей, серед них – 40 пасажирів із круїзного лайнеру Diamond Princess.

Станом на 26 лютого в Південній Кореї зафіксовано понад 1100 випадків зараження коронавірусом, у Китаї – понад 77 тисяч.

Нагадаємо, в США почали на людях тестувати препарат проти коронавірусу.

Голова МОЗ США назвав термін готовності вакцини від коронавірусу.

Також повідомлялося, що коронавірус виявили в одній із африканських країн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: