Офіс генпрокурора відкрив декларації своїх співробітників

Читать на русском
Всі декларації прокурорів Офісу генпрокурора та членів їх родини, а також колишніх співробітників ГПУ стануть публічними.

Всі декларації прокурорів Офісу генпрокурора та членів їх родини, а також колишніх співробітників ГПУ стануть публічними.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Зарплати антикорупціонерів: скільки в січні заробили глави НАБУ, НАЗК і ДБРУ січні найбільш високооплачуваним антикорупціонером стала заступник директора НАБУ Тетяна Варварська.

«Заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов скасував спеціальні заходи безпеки до ряду посадових осіб Офісу генерального прокурора, застосовані попереднім керівництвом Генеральної прокуратури України. Йдеться про забезпечення конфіденційності даних, зазначених в деклараціях», - йдеться у повідомленні.

Відтепер вся інформація про статки прокурорів Офісу генпрокурора, а також колишніх працівників ГПУ та їхніх близьких родичів стане відкритою, кожен матиме змогу ознайомитися з нею на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Як зазначається, такі обмеження були запровадженні у березні 2018 року на підставі Закону «Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів».

Нагадаємо, НАЗК відкрило доступ до декларацій військових прокурорів.

Також повідомлялося, що НАБУ отримає доступ до закритої частини декларацій чиновників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: