У Мінську почалося засідання робочих підгруп щодо Донбасу

Читать на русском
Робочі підгрупи Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі почали засідання в Мінську в середу, 26 лютого.

Робочі підгрупи Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі почали засідання в Мінську в середу, 26 лютого.

Про це передає пресслужба МЗС Білорусі в Twitter.

«У Мінську проходить зустріч робочих підгруп Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на сході України», – йдеться в повідомленні білоруського зовнішньополітичного відомства.

Очікується, що ТКГ обговорить питання загострення ситуації на Донбасі 18 лютого, а також продовжить обговорення обміну утримуваними особами, забезпечення водопостачання через лінію зіткнення, виплат пенсій та дискусію з питань особливого статусу Донбасу, а також імплементації «формули Штайнмайера» в українське законодавство.

Українська сторона ініціює розведення сил і засобів на Донбасі за секторальним принципом, відповідно до якого лінія розмежування розбивається на сектори, де здійснюватиметься поступове розведення сил після верифікації СММ ОБСЄ.

Нагадаємо, генеральний секретар ОБСЄ Томас Гремінгер планує найближчим часом побувати в столиці України, а також відвідати Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: