Зведення ООС: 7 обстрілів, є загиблий

Читать на русском
З поточної доби, 26 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню.

З поточної доби, 26 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню. В результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої один український військовослужбовець загинув.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 лютогоСитуація на сході країни станом на 26 лютого 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики обстріляли українські позиції з забороненого мінськими домовленостями міномету калібру 120 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід було зафіксовано п'ять обстрілів: двічі поруч із Мар'їнкою та тричі поблизу Павлопіля. Також два обстріли були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - за межами дільниці розведення в районі населеного пункту Золоте-4 і неподалік Орехово.

«Сьогодні, 26 лютого, поблизу населеного пункту Майорське в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав важке поранення, несумісне з життям», - йдеться в повідомленні.

Раніше Данілов розповів, хто може увійти до складу патрулів на Донбасі.

Також нагадаємо, КПВВ на Донбасі перейдуть на весняний графік роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: