Рятувальники звернулися до українців через негоду

Читать на русском
Через сильний вітер, дощі та шквали рятувальники просять українців за можливості залишатися вдома.

Співробітники ГСЧС просять українців посилити заходи безпеки у зв'язку з різким погіршенням погоди, яке спостерігається в понеділок, 24 лютого.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій. За словами рятувальників, найближчим часом краще не виходити на вулицю без крайньої необхідності. Причина – рясні опади і сильний вітер.

«Необхідно також стежити за пересуванням власних дітей і пояснити їм, що не можна перебувати біля дерев, стовпів, щитів і малих архітектурних форм (металевих МАФів) у разі сильних поривів вітру», – йдеться в повідомленні.

Метеорологи розповіли, яку погоду чекати в березніМетеорологи проаналізували середні показники температури теплих зим і зробили прогноз, яким буде перший місяць весни в Україні в 2020 році.

Як повідомлялося, 24 лютого в Україні різко ускладнилися погодні умови. За прогнозами синоптиків, на цьому тижні також очікується штормовий вітер і хуртовини.

Через негоду в Україні сьогодні вранці були знеструмлені понад 250 населених пунктів.

У Львівській області через шквальний вітер на залізничні колії впали дерева, унаслідок чого стався збій у графіку руху п'яти поїздів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: