У Києві автомобіль влетів у зупинку з людьми

Читать на русском
У Києві в суботу, 22 лютого, в Києві на перехресті вулиці Петра Запорожця і бульвару Перова в результаті аварії BMW врізався в зупинку з людьми.

У Києві в суботу, 22 лютого, в Києві на перехресті вулиці Петра Запорожця і бульвару Перова в результаті аварії BMW врізався в зупинку з людьми.

Про повідомляє Інформатор.

Інцидент стався близько 22:00.

Найбільш резонансні ДТП за участю правоохоронців за останній рікСлово і Діло згадало найбільш резонансні дорожньо-транспортні події за участю правоохоронців за останній рік.

За словами свідків ДТП, BMW їхав по бульвару Перова в сторону Дарниці, а в цей момент з вулиці Петра Запорожця виїжджав Nissan, який не пропустив «німця» і зіткнувся з ним. У результаті удару BMW влетів у зупинку.

Відзначається, що люди на зупинці не постраждали. У той же час, обидва водії отримали травми та їх госпіталізували.

Один з очевидців того, що сталося заявив, що за кермом BMW, який влетів у зупинку, знаходився водій в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. За словами свідка, водій сильно перевищив допустиму швидкість, але ні сам чоловік, ні правоохоронці цю інформацію не прокоментували.

Обидві машини отримали серйозні пошкодження. На місце ДТП навіть прибули співробітники ДСНС, щоб уникнути загоряння автомобілів. Деталі події встановлюються.

Раніше в ДСНС підтвердили загибель українців в ДТП в Росії.

Також нагадаємо, в Харкові сталася ДТП за участю 8 автомобілів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: