Поранених у бою на Донбасі військових вертольотом доправили до Харкова

Читать на русском
До Військово-медичного клінічного центру Північного регіону вертольотом доправлено військових, які 18 лютого були поранені внаслідок екскалації бойових дій з боку бойовиків на Донбасі.
Ілюстративне фото.

До Військово-медичного клінічного центру Північного регіону вертольотом доправлено військових, які 18 лютого були поранені внаслідок ескалації бойових дій з боку бойовиків на Донбасі.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства оборони України.

Ранковий бій на Донбасі: в соцмережах опублікували відеоВранці 18 лютого озброєні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об'єднаних сил поблизу Новотошківського, Горіхового, Кримського, Хутора Вільного

Повідомляється, що шістьох поранених на Донбасі українських захисників вертольотом доправлено до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (місто Харків), де їм надано всю необхідну допомогу та розпочато курс лікування.

За словами начальника ВМКЦ полковника медичної служби Юрія Подоляна, усі пацієнти, які прибули до них із району проведення операції Об’єднаних сил, перебувають у задовільному стані.

Подолян також уточнив, що стан одного з пацієнтів, який оцінювався як важкий, після хірургічного втручання поліпшився до середнього ступеня тяжкості. Решта хлопців мають легкі поранення чи травми.

Нагадаємо, у вівторок, 18 лютого, бойовики атакували позиції українських військових поблизу Новотошківського, Горіхового, Кримського, Хутора Вільного.

Унаслідок обстрілу один військовий загинув, четверо зазнали поранень.

Журналіст Юрій Бутусов написав, що таких широкомасштабних бойових дій на фронті не було з 2018 року.

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що в п'яту річницю Дебальцевській трагедії бойовики і окупанти влаштували цинічну провокацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: