У Харківській області рибалки провалилися під лід, є жертва

Читать на русском
За інформацією рятувальників, о 12:15 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під лід провалилося двоє рибалок.

У Харківській області п'ятеро рибалок провалилися під лід. У результаті, один із них загинув.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За інформацією рятувальників, о 12:15 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під лід провалилося двоє рибалок. Пригода сталася на водоймі «Перемога» міста Богодухів Харківської області на відстані близько 300 метрів від берега.

«Один з чоловіків потонув відразу, іншого, жителя Харкова, врятували місцеві спільно з рятувальниками ДСНС. Для порятунку рибалки застосували гумовий човен і рятувальні мотузки. Тіло загиблого дістали з ополонки. О 12:12 в службу порятунку надійшло повідомлення про те, що на місцевому ставку в селі Вільхівка Харківського району під лід провалилися троє рибалок», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що коли рятувальники прибули на місце події, вони побачили, що на відстані близько 30 метрів від берега на льоду перебував чоловік, який провалився під лід і по груди був у воді. Двох інших рибалок вже вдалося врятувати іншим рибалкам.

Щоб врятувати чоловіка, який вже сильно змерз, рятувальники задіяли пожежні сходи і рятувальні мотузки. Добравшись до потерпілого, рятувальники витягли його з крижаної води і доставили до берега.

«Всіх трьох чоловіків (один місцевий житель і два жителі Харкова) бригадою медиків госпіталізували до Харківської лікарні», - додали у відомстві.

Раніше в Запорізькій області під лід провалилися діти.

Також нагадаємо, рятувальники попередили про лавини в Карпатах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: