У Запорізькій області під лід провалилися діти

Читать на русском
За даними рятувальної служби, в селі Долинське на місцевому ставку під лід провалилися троє дітей 2014 року народження. В результаті інциденту діти загинули.

У Запорізькій області в суботу, 8 лютого, на ставку потонули троє дітей.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в Facebook.

За даними рятувальної служби, в селі Долинське на місцевому ставку під лід провалилися троє дітей 2014 року народження. В результаті інциденту діти загинули.

Поліція встановлює обставини загибелі трьох дітей 2014 років народження, які провалилися під лід на ставку в одному з сіл Запорізького району.

Відзначається, що 8 лютого до Запорізького відділення поліції ГУНП у Запорізькій області надійшло повідомлення від медичних працівників про загибель трьох малолітніх дітей в одному з сіл Запорізького району. На місце події виїхали керівництво відділення поліції, слідчо-оперативна група і співробітники ювенальної превенції.

Попередньо встановлено, що двоє хлопчиків і дівчинка 2014 років народження разом пішли гуляти і довгий час не поверталися додому. Батьки дітей самостійно почали шукати дітей і знайшли їх у воді на місцевому ставку. Лікарі швидкої намагалися врятувати дітей, однак всі троє малолітніх померли.

На даний час встановлюються всі обставини і причини події. Хід перевірки перебуває на контролі керівництва ГУНП в Запорізькій області.

Нагадаємо, на Водохреща поліція Києва перейшла на посилений режим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: