Канада бажає змінити угоду про ЗВТ із Україною

Читать на русском
Уряд Канади ініціював громадське обговорення варіантів удосконалення угоди про зону вільної торгівлі з Україною (ЗВТ).

Уряд Канади ініціював громадське обговорення варіантів удосконалення угоди про зону вільної торгівлі з Україною (ЗВТ).

Про це в Оттаві оголосила міністр міжнародної торгівлі Канади Мері Енджі, повідомляє в неділю, 16 лютого, Укрінформ.

«Канада рішуче налаштована забезпечити своїм громадянам і підприємствам доступ до можливостей і споживачів на світовому ринку. Більш пов'язаний світ надає всім відчутні переваги, створюючи більше гідних робочих місць для середнього класу і зміцнюючи нашу економіку. Шляхом громадських обговорень я закликаю всіх канадців висловити свої думки щодо майбутнього оновлення наріжного угоди про вільну торгівлю з Україною», - сказала Енджі.

Очікується, що консультації щодо модернізації угоди «дадуть підприємцям, промисловості і всім громадянам можливість допомогти Канаді визначити її інтереси в переговорах із Україною», додали в міністерстві міжнародної торгівлі.

«Консультації нададуть інформацію щодо того, як уряд має диверсифікувати і розширити преференційний доступ Канади до України, упевнившись, що це створить можливості, вигідні всім», - відзначили в офісі міністра міжнародної торгівлі.

Громадські слухання, участь в яких можуть взяти всі бажаючі, триватимуть до 16 березня.

Раніше Україна і Ізраїль завершили переговорний процес щодо Угоди про зону вільної торгівлі, яка відкриє нові можливості для українського експорту до Ізраїлю, а також новий ринок для бізнесу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: