Карта ООС: ситуація на сході України на 14 лютого

Читать на русском

Упродовж минулої доби окупанти вдвічі – до 6 – збільшили кількість обстрілів наших оборонних позицій, при цьому одного разу застосовували заборонений Мінськими домовленостями міномет калібру 82 мм, зранку випустивши 6 мін по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Новотошківського, що на луганському напрямку.

Ще один обстріл на цьому напрямку був зафіксований після 20:00 поблизу Новолуганського, де противник обстріляв опорні пункти наших військ із автоматичного гранатомету та стрілецької зброї.

На донецькому напрямку з 07:00 до 15:00 російсько-окупаційні війська вогнем зі стрілецької зброї провокували наших воїнів, які виконують бойові завдання біля Березового, а також із різною інтенсивністю з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї обстрілювали позиції підрозділів Об’єднаних сил у районах населених пунктів Лебединське, Славне та Новомихайлівка.

На останній ворожий прицільний обстріл наші воїни відповіли вогнем із незабороненого Мінськими домовленостями озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: