Зведення ООС: бойовики тричі порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Протягом минулої доби,12 лютого, на Донбасі збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню, застосувавши заборонене мінськими угодами озброєння.

Бойовики на Донбасі протягом минулої доби,12 лютого, н тричі порушили режим припинення вогню, застосувавши заборонене мінськими угодами озброєння.

Про це передає пресцентр операції Об'єднаних сил (ООС).

Зазначається, що противник вів вогонь по українських позиціях із міномету калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Усі обстріли були зафіксовані у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» - поруч з Новотошківським, Оріховим та Південним.

«Вчора, 12 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було. З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає», - додали в прес-центрі.

Нагадаємо, Збройні формування бойовиків на Донбасі за минулу добу, 11 лютого, 5 разів порушили режим припинення вогню.

ТКГ з мирного врегулювання ситуації на Донбасі під час засідання в Мінську практично погодила одну з ділянок розведення сил і засобів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: