В «Укравтодорі» розповіли про ситуацію на дорогах

Читать на русском
У понеділок,10 лютого, оголошено штормове попередження. Покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе.
Ілюстративне фото.

У понеділок,10 лютого, погода в Україні погіршиться. Оголошено штормове попередження. В «Укравтодорі» повідомили, що в Україні без істотних опадів, покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе.

Синоптики зазначають, що у західних областях вітер 25-30 м/с, на високогір'ї Карпат 35-40 м/с, інформує прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Кабмін у лютому-березні продовжить перепис населенняКабінет міністрів у лютому-березні продовжить проводити оцінку чисельності українців. Про це розповів міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

«За прогнозами УкрГідрометцентру, 10 лютого вночі у західних, північних та Вінницькій областях, вдень в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах значний мокрий сніг, хуртовини ( I рівень небезпечності, жовтий)», - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, по Київській області та Києву 10 лютого пориви вітру 15-20 м/с ( I рівень небезпечності жовтий).

Середня температура повітря у східних та частині південних областей -8-15, у західних, північних, центральних -3-7, на крайньому заході -3+2.

Покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе, у Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій областях місцями засніжене, на Одещині місцями ожеледиця.

Нагадаємо, синоптики прогнозували, що сьогодні погода буде дощовою, місцями випаде сніг, температура повітря вдень підніметься до + 8.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: