В Ухані від коронавірусу помер американець

Читать на русском
Незважаючи на те, що переважна більшість випадків були в Китаї, вірус поширився на близько двох десятків країн за кордоном.

У китайському місті Ухань від небезпечного коронавірусу помер американець.

Про це повідомляє Reuters в неділю, 9 лютого.

«60-річний американець помер від нового коронавірусу, ставши першою підтвердженою «некитайскою смертю» від хвороби, заявили американські чиновники, оскільки мільйони китайців почали повертатися додому після перерви на Новий рік, який був продовжений через спроби стримати спалах вірусу», - йдеться в повідомленні.

Незважаючи на те, що переважна більшість випадків були в Китаї, вірус поширився на близько двох десятків країн за кордоном.

«Американець помер у четвер в Ухані, в епіцентрі спалаху вірусу в центральній китайській провінції Хубей, заявив представник посольства США в Пекіні в суботу», - пише видання.

На даний момент чиновники не розголошують деталі смерті 60-річного чоловіка. У посольстві США в Пекіні заявили, що з 10 лютого припиняють видачу віз у зв'язку зі спалахом коронавірусу.

«З 10 лютого надання візових послуг посольством США в Пекіні, а також генконсульствами в Ченду, Гуанчжоу, Шанхаї і Шеньяні призупинено», - повідомляється на сайті посольства.

Раніше в Японії перша людина одужав після зараження коронавірусом.

Також відзначимо, в Китаї коронавірус отримав тимчасову назву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: