У прокуратурі повідомили нові деталі спецоперації на Закарпатті

Читать на русском
Повідомляється, що на посту Нижні Ворота напередодні ввечері для перевірки зупинили автомобілі, на яких, за оперативною інформацією, могли переміщатися причетні до стрілянини в Мукачево.

Підозрювані в причетності до стрілянини в Мукачево намагалися переїхати силовиків.

Про це йдеться в повідомленні прокуратури Закарпатської області.

Повідомляється, що на посту Нижні Ворота напередодні ввечері для перевірки зупинили автомобілі, на яких, за оперативною інформацією, могли переміщатися причетні до стрілянини в Мукачево. Не реагуючи на вимоги, водії автомобілів намагалися сховатися і спробували здійснити наїзд на силовиків.

«Під час проведеного огляду вилучено зброю та боєприпаси. Автомобілі Mercedes-Benz і Toyota Land Cruiser вилучено на штрафмайданчик. Обидва водії - закарпатець і вінничанин - затримані в порядку ст. 208 КПК України», - йдеться в повідомленні.

Мотиви та обставини злочину перевіряються в рамках кримінального провадження за попередньою кваліфікацією «посягання на життя співробітника правоохоронного органу».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 8 лютого правоохоронці затримали декількох осіб, які можливо причетні до стрілянини в Мукачево.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: