Аваков пообіцяв постраждалим інвесторам довгобудів знайти нового забудовника – Багіров

Читать на русском
Арсен Аваков обіцяв протягом місяця опрацювати механізм добудови всіх проблемних довгобудів.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 6 лютого провів зустріч з ініціативною групою активістів, які вимагають від влади добудувати проблемні довгобуди.

Про це повідомляє «Слово і Діло» із посиланням на голову ГО «Захисти своє майно» Артема Багірова, який був присутній на цій зустрічі.

«Ми разом із іншими постраждалими інвесторами зустріли Авакова сьогодні під час презентації «Дія». Міністр почув наші крики і заклики до діалогу. Він підійшов до нас і вислухав наші вимоги про добудову незаконних довгобудів. Після цього запропонував зустрітися у Міністерстві внутрішніх справ, щоб більш детально це обговорити», – розповів Багіров.

Також під час зустрічі був присутній заступник міністра внутрішніх справ Анатолій Геращенко та слідчі, які займаються розслідуванням кримінальних справ скандального забудовника Анатолія Войцехівського та Олега Репи.

«Аваков сказав, що спочатку він обговорить питання завершення будівництва проблемних довгобудів із Володимиром Зеленським. Після цього він озвучив свій намір провести спільну зустріч із директором ПрАТ «Київміськбуд» Ігорем Кушніром, прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, новим міністром інфраструктури та Київським міським головою Віталієм Кличком, щоб спільно опрацювати механізм добудови всіх забудов. Аваков запевнив, що протягом місяця він це питання вирішить», – додав активіст.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: