Британія скасує частину торговельних санкцій для України

Читать на русском
Велика Британія виступила із заявою про відмову від деяких торговельних мит щодо України після завершення перехідного періоду Brexit.

Велика Британія виступила із заявою про відмову від деяких торговельних мит щодо України після завершення перехідного періоду Brexit.

Текст із відповідним документом був опублікований у четвер, 6 лютого, на сайті уряду.

Кулеба розповів про відносини України і Британії після BrexitBrexit принесе переваги відносинам України та Великобританії. Про це заявив віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

Зокрема, британська влада має намір скасувати антидемпінгові мита на алюмінієву фольгу, феросиліцій і трубопровідну арматуру з заліза, чавуну і сталі. Санкції, накладені Євросоюзом щодо нітрату амонію, холоднокатаного і текстурованого плоского прокату, залишаться без змін.

Опівночі 31 січня Велика Британія офіційно вийшла з Європейського союзу. Перший етап Brexit завершився, почався перехідний період, який повинен тривати до кінця 2020 року. Плавний перехід необхідний для узгодження Лондоном і Брюсселем усіх нюансів майбутніх відносин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: